OM OSS

Du kan lita på solplanet

Hos Solplanet drivs vi av en enkel idé: solenergi för alla. Vi strävar efter att skapa den bästa möjliga upplevelsen för distributörer, installatörer och slutanvändare. Det är därför våra produkter är enkla att installera, tillförlitliga och användarvänliga.
Solplanet tillverkar1-fas, 3-fas och hybridväxelriktare, intuitiva övervakningslösningar och smarta elfordonsladdare i enlighet med internationella kvalitetsstandarder. Våra forsknings- och utvecklingsavdelningar och tillverkningsanläggningar växer och förnyas ständigt, så chansen är stor att vi kan tillgodose dina behov, oavsett storleken på din anläggning.

Solplanet är ett varumärke som tillhör AISWEI, som har tillverkat växelriktare sedan 2007. AISWEI, tidigare även känt som SMA dotterbolag i Kina, har framgångsrikt tillverkat högkvalitativa och tillförlitliga produkter för välkända varumärken som SMA och Zeversolar.

Idag är AISWEI ett oberoende forsknings-, utvecklings- och tillverkningsföretag. En nyligen genomförd omstrukturering av kapitalet ger AISWEI en särskilt stark finansiell ställning inom branschen.

Framtiden är solenergi för alla

Solenergi är en ren och hållbar energikälla. Solenergi är till för alla och hos Solplanet arbetar vi hårt för att det ska bli verklighet.

Solplanet Company Introduktion

Solplanet gör det enkelt

Produkterna från Solplanet är enkla att installera, tillförlitliga och användarvänliga. Vi fortsätter att göra våra produkter och applikationer snabbare och enklare att installera, erbjuda tillförlitlig prestanda med lång livslängd och göra dem användarvänliga för bästa kundupplevelse. Hos Solplanet gör vi det enkelt för dig.

Produkter

Produkter du kan lita på: enkla att installera, tillförlitliga och användarvänliga

Produktbroschyr

All information du behöver om Solplanet och våra produkter i ett dokument

Installatörsavsnitt

Snabb och enkel åtkomst till all information du behöver